TV-test høsten 2016 - del 2

To nye folkemodeller på testbenken

Panasonic TX-58DX700E og Philips 55PUS6501. 

NYE TV-ER TESTET: Denne høsten har vi nå totalt testet fem høyaktuelle 55-tommere. Her forteller vi hvilken som er best. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
NYE TV-ER TESTET: Denne høsten har vi nå totalt testet fem høyaktuelle 55-tommere. Her forteller vi hvilken som er best. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i høst testet vi tre høyaktuelle 55-tommere i 10-15.000 kroners klassen. Nå har vi utvidet testen med to nye TV-er, Philips 55PUS6501 og Panasonic Viera TX-58DX700E. Sistnevnte er riktig nok 58 tommer, men plasserer seg i samme segment - både spesifikasjons- og prismessig.

Testen omfatter nå totalt fem modeller: Samsung UE55KS7005, Sony Bravia KD-55XD8505, LG 55UH850V og de to nye tilskuddene. Prisene ligger i skrivende stund mellom 9.995 og 12.999 kroner i de rimeligste nettbutikkene.

Testvinner i høst var Samsung UE55KS7005, som vi også har hentet inn igjen og brukt som referanse når testen nå ble utvidet.

Her ser du et bilde av alle de tre TV-ene:

Forpakning og fysiske egenskaper

Esken rundt Samsung-TV-en er minst, men Philips sin er ikke så mye større. Panasonic sin er en del større, men det er jo også snakk om en 3 tommer større TV enn de to andre.

I tabellen under ser du de fysiske målene for hver av TV-ene:

Designmessig er det helt klart Samsung som kommer best ut, også i dette selskapet. Den er tynnest, har den tynneste ramma, og har en bakside som er helt glatt, sistnevnte for at TV-en skal ta seg godt ut fra alle vinkler, selv når den står midt i rommet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer