To nye kameraer fra Casio

Casio er hissig på kamerafronten for tiden, og lanserer nå to nye interessante modeller.

Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i år meldte Casio om modellen EXILIM Pro EX-P505, som i følge den norske distributøren Casinus, skal være like god på bilder som på videoopptak.

Nå kommer meldingen om to nye medlemmer i EXILIM-familien, EXILIM EX-Z750 og EXILIM EX-Z57.

2,7" LCD

EX-Z57 får klassens største LCD-skjerm, hele 2,7" måler den diagonalt. Kameraet har for øvrig fått 5 megapiksels bildebrikke, og 3x optisk zoom. Målgruppen er mindre avanserte brukere. Modellen har for øvrig internminne på 9,7 MB, som kan utvides ved hjelp av et minnekort av typen SD eller MMC.

Kameraet er utstyrt med et svært kraftig batteri som skal holde til rundt 400 bilder før det må lades. For lading samt overføring av bilder til PCen, settes kameraet i en medfølgende krybbe.

Denne modellen får en veiledende pris på 3.995 kroner inkl mva når det dukker opp i butikkene i mars.

For avanserte brukere

EXILIM EX-Z750 er et mer avansert kamera, med 7,2 megapiksels bildebrikke, 3x optisk zoomobjektiv og 2,5" LCD. Dette kameraet skal i følge Casinus være svært raskt, både i oppstart, fokusering, utløser og under seriefotografering. Også EX-Z750er utstyrt med et kraftig batteri, som skal holde til 325 bilder før det må lades. Kameraet kan ta opp video i MPEG4-format uten tidsbegrensning.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer