Toddler Keys

Sørg for at barna ikke ødelegger PCen.

Hva med litt Heino hver gang noen trykker på tastaturet?
Hva med litt Heino hver gang noen trykker på tastaturet? Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den herlige, lille velsignelsen din som nettopp har begynt å tasse rundt i stua er søt å se på. Men så fort du skal bort for å hente deg en kaffe og smårollingen er i ferd med å finne ut hvordan datamaskinen fungerer, kan det gå fra søtt til stygt.

Låser alt

Derfor kan Toddler Keys bli redningen - Utviklet av en frustrert far som så seg lei på at ungen klatret på tastaturet. Dette kjekke programmet låser nemlig det meste på datamaskinen.

I Windows har man mulighet til å låse skjermspareren slik at uvedkommende, i dette tilfellet smårollinger, ikke kan tukle med Windows. Men hva med DVD-stasjonen eller av/på-knappen?

Det er her Toddler Keys kommer til nytte. Dette programmet låser nemlig alt på datamaskinen, og kan i tillegg gi ungen litt moro på kjøpet.

Det hele er såre enkelt - nederst til høyre dukker det opp et ikon. Høyreklikker du på det får du opp en meny som lar deg velge om du vil låse CD-stasjonen, tastaturet eller alt på maskinen.

Velger du sistnevnte får du opp en sort skjerm. Her kan du legge inn bilder og lyd (støtter kun .wav) som dukker opp hver gang noen trykker på tastaturet. Dermed blir både du og barnet fornøyd.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer