Tomahawk samler all musikken din

Flere strømmetjenester, filer på maskinen og i nettverket hjemme? No problemo.

SAMLER ALT: Tomahawk spiller musikken om den ligger på harddisken din, på YouTube, på Spotify eller hvor det måtte være. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN
SAMLER ALT: Tomahawk spiller musikken om den ligger på harddisken din, på YouTube, på Spotify eller hvor det måtte være. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selv om mange sverger til en strømmetjeneste når de hører på musikk, er det fortsatt mange som er i besittelse av et rikt musikkbibliotek i form av filer hjemme også.

For – selv om man kan boltre seg i millioner av sanger på populære strømmetjenester som Spotify, Deezer, Tidal og Apple Music, er det også store deler av musikkuniverset som ikke er representert i disse tjenestene; det være seg fra artister som holder seg unna slike tjenester, eller remikser, bootlegs og andre ting.

Samtidig finner man mange sanger på tjenester som YouTube og SoundCloud, som man ikke nødvendigvis finner på strømmetjenesten man abonnerer på.

LES OGSÅ: 13 triks for deg som vil få mer ut av Spotify

Lar deg spille musikk fra flere tjenester

Tomahawk er et musikkprogram med åpen kildekode, og som kan lastes ned for Windows, Mac og en rekke Linux-distroer. Det er foreløpig i betaversjon og fortsatt under utvikling – det samme gjelder Android-appen.

Med andre ord kan det være litt rusk og rask i maskineriet når man bruker programmet, noe vi har fått erfare mang en gang under testingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer