Tony Hawk's Underground

Nok en gang er skateboardveteranen tilbake, i et spill som for det meste er mer av det samme, men som også har noen nye elementer. Men er nyhetene verdt pengene?

Publisert
Sist oppdatert

Tony Hawk-serien har uten tvil blitt en relativt typisk sportserie, med nye utgaver hver høst. Forskjellene spillene i mellom har heller ikke vært dramatisk store, og det er heller ikke tilfellet i år, til tross for at navnet er forandret. Det er nemlig ikke Tony Hawk 5 vi snakker om her, men Tony Hawk's Underground. Altså en slemmere, mer jordnær fremstilling av skateboardsporten.

Gjør det selv

Mye av mekanikken er forskjellig i årets utgave, men likevel føles det hele som et klassisk Tony Hawk-spill. Det som er nytt er at du kan faktisk gå av brettet og bevege deg til fots, klatre og hoppe. Det er nødvendig for å utføre en del av oppdragene. Ikke nok med det - noen steder kreves det faktisk at du kjører bil. Men først og fremst er det naturligvis brettet som gjelder, og her er kontrollen omtrent som før, så alle Tony Hawk-veteraner kommer til å føle seg umiddelbart hjemme.

Grunnen til at deler av spillet foregår uten skateboard er den nye historiemodusen. Denne er nemlig blitt vesentlig bygd ut, og ideen er at du er en navnløs skater som er ute etter å bli berømt. Du kan derfor i stor grad bestemme hvordan skateren din kommer til å se ut, og i PlayStation 2-versjonen kan du til og med laste ned ditt eget ansikt og plassere det på skateren din. Som i de tidligere spillene må du gjennom en rekke brett, som i denne omgang er enda større og kompliserte enn før. Det er også derfor det er nyttig å kunne gå til fots og klatre - mange av de heftigste plassene å trikse på er plassert på steder du ellers ikke ville kommet deg til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer