Tør du ikke si i fra?

Gjør det anonymt, da, vel!

Tør du ikke si i fra?
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke alltid så lett å gi kritikk - selv om du egentlig bare sier i fra for å være grei.

Kanskje har du en på jobben som snakker unødvendig høyt i mobiltelefonen, som videresender alt for mange "morsomme" eposter eller som går med åpen buksesmekk?

Eller hva med naboen som aldri plukker opp etter bikkja, en klassekamerat som alltid jukser på prøver eller en sjef som har særdeles dårlig ånde?

Nettstedet NiceCritic er for deg som nettopp gjerne skulle ha sagt i fra til den alle prater om, men som ikke tør å gjøre det en-til-en.

>> Gjør en rampestrek i dag!

Alt du trenger å gjøre er å velge en kategori, for eksempel Office Behavior, Personal Hygiene eller Appearance, og deretter kan du plukke blant en rekke utsagn som passer. Her ser du noen eksempler:

Når du så velger et utsagn, fyller du enkelt og greit ut vedkommendes navn og epostadresse. Deretter sender NiceCritic ut en epost til vedkommende med beskjeden fra deg, uten at ditt navn nevnes i det hele tatt (du trenger ikke en gang å taste det inn, så ...).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer