Toshiba Dynadock

Har du bærbar uten dokkingport er dette kanskje løsningen for deg. Dynadock er nemlig noe såpass sjeldent som en universiell dokkingstasjon - med DVI-utgang.

Publisert
Sist oppdatert

Selv om bærbare PCer for lenge siden overtok for stasjonære i popularitet, er det visse ting som fremdeles er langt behageligere med å alltid ha PCen på en plass. For eksempel er de fleste enige i at å jobbe med en mus og et skikkelig tastatur er langt bedre enn å bruke tastaturet/pekeplaten på en bærbar. Mange bærbare har også små skjermer, og det er både behagelig og godt for øynene å kunne avveksle litt med en større skjerm.

For bærbare PCer har det lenge eksistert dokkingstasjoner, eller portreplikatorer som det også kalles, men det har som regel vært de litt dyrere modellene tiltenkt bedriftsmarkedet som har hatt muligheten for dette. Dessuten har det ikke vært noen standard løsning her, så hver familie av bærbar (eller i visse tilfeller enkeltmodeller) har gjerne krevd forskjellige typer dokkingstasjoner.

For de mange privatbrukere har det altså vært lite å velge i, men nå har tydeligvis Toshiba sett behovet. Med Dynadock slipper du strevet med å koble på en liten haug med ledninger hvis du har en fast plass for den bærbare hjemme - en enkelt USB-kabel vil holde med denne saken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer