Toshiba lanserer Qosmio G20

Toshiba oppdaterer Qosmio-serien til nye Centrino, men beholder doble harddisker, bredformatskjermen og TV-mottakeren som før.

Toshiba lanserer Qosmio G20
Publisert
Sist oppdatert

Toshibas Qosmio-PCer er laget for et helt nytt brukermønster, eller rettere sagt som en reaksjon på at stadig flere bruker PCene sine som rene underholdningsmaskiner. Nå får PCene også den siste teknologien fra Intel innabors.

- PC-bruken blir stadig mer mobil, mer personlig og fyller flere funksjoner samtidig, sier Kjell Vidar Dokken, Toshibas norgessjef. - Med Qosmio kombinerer vi funksjonaliteten i PCer og forbrukerelektronikk.

17-tommers skjerm

Maskinene skal etter hvert komme med den norske versjonen av Windows XP Media Center Edition 2005, som også får støtte for norske programguider. Med innføringen av seriell ATA med Raid i nye Centrino, får maskinene også lynrask diskytelse fra to samarbeidende harddisker.

De får en lyssterk 17-tommers bredskjerm med kontrastbelegg og 1440 x 900 bildepunkter, som drives av GeForce Go 6600-kortet fra Nvidia. Lyden ser ut til å være på samme nivå, med høyttalere fra HiFi-produsenten Harman Kardon som blant annet har virtuell surround-teknologi fra SRS.

Selvfølgelig får maskinene som blander forbrukerelektronikken med bærbare PCer også fjernkontroll, TV-kort og støtte for tidsskifting.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer