Toshiba Portégé 3110CT

Den er slank, liten, lett og har flott design: Portégé er maskinen du gjerne vil bli sett sammen med. Men hva er det egentlig som skjer når du skal omgjøre den til fullblods arbeidsstasjon? Vi har testet maskinen.

Publisert

Ultraportable maskiner er en egen kategori PCer, og Portégé 3110CT er nok en av de som vil vekke mest oppmerksomhet. Men det er alltid noen spenningsmomenter i møtet med denne typen maskiner: Er den rask nok? Har den skikkelig batteri? Hvordan er tilkobling til eksterne enheter blitt løst?

Spesifikasjoner

Toshiba Portégé 3110CT leveres med en 10,4”-skjerm som kan vise opp til 800x600 piksler i 32-biters farger (tilsvarer millioner av farger pluss teksturer). Tastaturet er på 231 cm2, noe som er ca. 25% under gjennomsnittet for bærbare PCer i samme prisklasse. Pekeredskapet er på vanlig Toshiba-maner ordnet med en pekeknapp mellom tastene for G og H, mens museknappene er plassert rett nedenfor mellomromtasten.

Selve maskinenheten veier bare 1,35 kg, og den er dermed den nest letteste bærbare PCen vi har testet hittil (bare 80 gram tyngre enn Fujitsu B142). Men i maskinenheten er det verken CD-spiller, diskettstasjon eller vanlige porter, og det hjelper naturligvis mye på vekten. Og regner vi med de enkelte enhetene for CD-spiller, diskettstasjon, mini-dokkstasjon og strømforsyning, blir den totale vekten det doble med 2,65 kg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer