Toshiba Qosmio G20

Toshibas supermaskin er spesiallaget for multimedia, og designen ligner mer på Bang og Olufsen enn tørre jobbmaskiner. Den er formelig stappfull av egenutviklet multimedieteknologi - og kan også sparke fra seg mot de store.

Publisert

Bilder: Per Ervland

Qosmio G20 veier 4,3 kg, og er i følge Toshiba selv en liten revolusjon. De sammenligner gjerne PCen sin med bilmerker som Jaguar og Rolls Royce. Få vil være uenige i at maskinen gir et solid inntrykk - ikke minst på grunn av den flotte glassaktige finishen.

Hjemmeelektronikk

Designen er tydelig inspirert av hjemmeelektronikk fra øverste hylle. Den har for eksempel et eget volumhjul på siden, som følges opp av en rekke blå lysdioder som forteller deg hvor høy lyden er.

Basen er dekket med en glassaktig finish - som uten tvil vil være tiltalende for mange. Det samme gjør den veldig veldig utsatt for smuss og fettflekker - som raskt trekker ned inntrykket. Alle knappene på panelet under skjermen er også vekk - her er det bare berøringspaneler som gjelder.

DVD-brenneren som følger med er av Slot In-typen, og den har en godt skjult knapp for å kaste ut disken. Dette er en stilig løsning, men den tar ikke i mot mini-CD-er eller noen form for disker som ikke er standard 12-cm.

Doble baklys

Skjermen på Qosmio G20 er en av de beste vi har sett på en bærbar. Den har to baklys og kontrastbelegg. Det gjør den ekstremt lyssterk, og fargene blir også både skarpere og klarere, men ulempen er at den reflekterer mye lys.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer