Toshiba Qosmio X70

Flott skrivebordserstatter for deg som er opptatt av film og underholdning.

UNDERHOLDNINGSMASKIN: Er du opptatt av film og god lyd? Da bør du stifte bekjentskap med denne store maskinen fra Toshiba. Foto: BJØRN EIRIK LOFTÅS
UNDERHOLDNINGSMASKIN: Er du opptatt av film og god lyd? Da bør du stifte bekjentskap med denne store maskinen fra Toshiba. Foto: BJØRN EIRIK LOFTÅS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne PC-en inngår i en trippeltest av PC-er myntet på gaming og underholdning. Du finner testoversikten her.

Qosmio er en velkjent produktfamilie for alle som er kjent med Toshiba og består av kraftige maskiner med fokus på spill og underholdning. X70 er siste tilskudd, og denne 17,3-tommeren er i sannhet en underholdningsmaskin, og den eneste i denne testen som leveres med innebygd Blu-ray-spiller. Ikke nok med at den kan spille Blu-ray-filmer, den kan også brenne Blu-ray-plater, inkludert de nye XL-platene som har en kapasitet på inntil 100GB pr stk.

Her ser du de viktigste spesifikasjonene (uthevet), sammenlignet mot de to andre PC-ene i testen:

Som vi ser av tabellen er dette den klart største og tyngste av de tre, men 2,8kg er ikke spesielt mye for en PC med 17,3" skjerm. Den er også den eneste av de tre som leveres med VGA-utgang, og dermed kan du enkelt koble den til «alt» av projektorer direkte, om du skulle få behov for det.

Og i motsetning til de to andre leveres denne modellen med harddisk, ikke SSD. Det er imidlertid en hybridløsning, med 8GB flashminne. Denne sørger for at filer og programmer som kjøres ofte, starter raskere - men som du skal se litt senere, er det ikke noen løsning som kan konkurrere med SSD når det gjelder generell ytelse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer