Toshiba Satellite 1900

Både Crest Companion 620 og Toshiba Satellite 1900 er i følge reklamen fullgode alternativer for stasjonære PCer. Vi er nesten enige, spesielt når det gjelder den ene av de to modellene vi har testet denne gangen.

Publisert

For mange vil begge disse PCene være gode alternativer for stasjonære PCer. Det kan virke som om den siste flaskehalsen med hensyn til ytelse er harddiskene. Rotasjonshastigheten er lavere enn på 3,5"-disker, som i tillegg lagrer og leser mer data pr rotasjon. Det merker du best i tunge operasjoner som involverer diskbruk, og når du jobber i flere programmer samtidig.

Begge modellene har høy ytelse i de fleste situasjoner, men skiller seg likevel fra hverandre på flere områder.

Design og bærbarhet

De to PCene skiller seg klart fra hverandre utseendemessig. Toshiba Satellite 1900 er en god del større en Crest Companion 620, og med sine 3,8 kg er den en skikkelig tungvekter i denne sammenhengen. På den annen side er den svært solid bygd, og har et innovativt design med blant annet en mekanisme som gjør at skjermen blir løftet litt opp når den er i bruk. Størrelsen er ikke alltid like praktisk, blant annet hadde vi problemer med å få plass til Toshibaen i vår bæreveske med standard mål.

Crest Companion 620 er penere (synes vi) enn Toshiba Satellite 1900, har et klassisk sølvgrått design med blått lokk, er mer kompakt og er nesten en kilo lettere enn Toshibaen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer