Toshiba Satellite 4090XCDT

Toshibas Satellite-serie ser akkurat ut som Toshibas Tecra, men koster noen tusenlapper mindre. Med 400 MHz-prosessor og stor skjerm kan Satellite 4090XCDT være en ideell maskin for mange brukere.

Publisert

(11. februar 2000) Her er det fortsatt snakk om samme maskin som vi opprinnelig testet, men den har fått en svært hyggelig prisreduksjon. Dette betyr at den nok hopper noen plasser opp på listene våre grunnet bedre karakterer for pris/ytelse.

Satellite er Toshibas ”billig”-serie, men det er ikke mye som virker billig med Satellite 4090XCDT. Dette er en alt-i-ett-maskin med flott design og en innpakning som vitner om at den bør tåle en støyt.

Spesifikasjoner

Satellite 4090XCDT leveres med en 14,1”-skjerm som kan vise opp til 1024x768 piksler med 16-biters (tusener av) farger. Samtidig er denne maskinen satt opp til enkelt å drifte to skjermer, men du får ikke stor oppløsning på noen av skjermene ettersom den bare har et videominne på 2,5 MB.

Tastaturet er av over gjennomsnittlig bærbar-størrelse, med 307 cm² og 86 taster. Museløsningen er en pekeknott plassert mellom tastene for G og H, mens museknappene er plassert rett foran tastaturet.

Satellite 4090XCDT veier 3,16 kg og har et volum på 3762 cm³, og med en høyde på 4,6 cm er dette en relativt stor maskin.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer