Toshiba Satellite Pro L40

Denne PCen har blitt solgt så billig som 2.990 kroner inkludert moms. Det gjør den til en av Norges desidert billigste PCer. Vi har testet!

Publisert
Sist oppdatert

Prisutviklingen på bærbare PCer har vært svært hyggelig den siste tiden, i hvert fall sett med oss forbrukernes øyne. Markedet flommer nesten over av modeller til rundt 5.000 kroner, ofte maskiner som dekker grunnleggende PC-behov og vel så det.

Men det finnes også modeller som er vesentlig rimeligere, uten at det nødvendigvis betyr at de er særlig dårligere maskiner. Vi har tidligere omtalt modellen N200 fra Lenovo, som lenge har hatt en prislapp på rundt 4.000 kroner, til tross for at det er en meget velutstyrt modell med bra med minne, stor harddisk, innebygd webkamera, firewire og Bluetooth.

De billigste av de billige

De aller billigste modellene på markedet med operativsystem, har i skrivende stund prislapper på rundt 3.500 kroner inkludert mva. Disse har som regel AMD-prosessor, helt enkleste grafikkløsning, og er ellers beskjedne utstyrsmessig. Batterilevetiden oppgis dessuten sjelden til mer enn halvannen time på disse modellene. Men det dukker også opp enkelte "edelstener" også i denne prisklassen, som for eksempel Satellite Pro L40 fra Toshiba.

Den har vært solgt så billig som 2.990 kroner inkludert moms, og DinSide Data var en av de 400 heldige som fikk kjøpe maskinen til nettopp denne prisen. Normalpris på denne modellen er rundt 1.000 kroner høyere, men Toshiba, som i en lang periode har vært mindre synlige på det norske markedet, har bestemt seg for å ta store jafs av markedsandelen i tiden som kommer. Og en effektiv måte å gjøre det på, er naturligvis å tilby produkter til svært fordelaktig pris.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer