Toshiba Satellite Pro P100-369

Denne bærbare 17-tommeren har mange gode egenskaper - og ikke minst er den rimelig nok til å tekkes de fleste. Men hvordan holder den seg mot konkurrentene?

Publisert
Sist oppdatert

Før jul testet vi tre 17-tommers bærbare her på DinSide Data, og vi kommer utover til å plukke opp flere interessante kandidater. Denne gangen er det en prisgunstig modell fra Toshiba som har vært i ilden, men det må den også være med såpass god konkurranse. Den stilige W1 fra LG er nok ikke så truende på grunn av en langt høyere pris, og batterikongen Dell Inspiron 9400 holder heller ikke følge når vi ser på prislappen.

Toshiba Satellite Pro P100-369 sin hovedkonkurrent er nok HPs Pavilion 9060, som gjorde en meget god figur når den ble testet i slutten av november i fjor. Spesifikasjonsmessig er de to maskinene ganske så like. HPen har riktignok to harddisker, og webcam, men det betyr også litt høyere pris og litt høyere vekt. Toshibaen har på sin side innebygget blåtann.

Ingen sensasjoner i designet - den ser ut som en bærbar PC. Det blå lyset i fronten sitter under høyttalerne fra harman/kardon.

Spesifikasjoner:

Intel Core 2 Duo T5500 @ 1,66 GHz 17" skjerm i bredformat (1440 x 900 piksler) 1 GB DDR2-minne (2 x 512 MB) 100 GB harddisk (5400 rpm) DVD dual-layer DVD/CD-brenner nVidia GeForce Go 7600 (256 MB minne) 54 Mbps WLAN (a/b/g) Gbit LAN + modem Blåtann 4x USB, 1x FireWire (4-pin), lyd inn/ut 1 ExpressCard/54 kortplass 1 CardBus kortplass 5-in-1 kortleser: SD, MMC, Memory Stick/Pro, xD DVI, VGA og S-Video-utgang (4-pins) Dimensjoner (B/D/H): 39,4 x 27,5 x 4,8 cm Vekt ca. 3,4 kilo OS: Windows XP Professional Pris: ca 11.500 inkl. mva.Skjermen er av den blanke sorten og derfor er det ingen sensasjon at den også har gode farger og fin kontrast. Oppløsningen på 1440 x 900 er kanskje litt i laveste laget, men det er nå engang en av tingene som gjør maskinen såpass rimelig. Men bortsett fra dette er det altså ikke noe ved skjermen som gir inntrykk av at den er nettopp billig - innsynsvinkelen og de visuelle kvalitetene for øvrig er det lite å utsette på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer