Toshiba Satellite R630

Nok en meget potent 13-tommer har vært på testbenken, og den imponerer kraftig på batterilevetid.

Toshiba Satellite R630
Publisert
Sist oppdatert

Flere og flere får øynene opp for kompakte PC-er med 13,3-tommer skjermer, etter vår mening perfekt størrelse for folk som er mye på farten. For det første er de ikke så små at det går på bekostning av tastatur, ergonomi med tilhørende produktivitet, for det andre veier de ofte knapt mer enn en bok i ranselen.

Beveger du deg litt opp i prisklasse finner du modeller med høy ytelse og god batterilevetid, og i en byggekvalitet som tåler litt tøff behandlig fra tid til annen.

Vi så nylig på en høyaktuell modell i prisklassen rundt 7.500 kroner, U36J fra Asus. Denne gang har turen kommet til R630 fra Toshiba.

Tabellen under viser noen av de viktigste tekniske dataene. Vi har tatt med Asusen for sammenligningens skyld, både her og senere i denne testen:

For flere tekniske data for Toshiba, se her. (Ekstern lenke)

Eksteriør og tilkoblinger

Begge maskiner har mørkegrått chassis, med mange likhetstrekk - i hvertfall ved første øyekast. Asus U36J har imidlertid valgt et metallmateriale i lokket, mot en stiv plastblanding i Toshibaen (med metallisk preg i lakken). Begge har valgt overflater som ikke så lett skjemmes av fingeravtrykk. Det synes vi er positivt!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer