Toshiba SD-M1202

Toshiba er en av de virkelig store DVD-aktørene. De er et aktivt medlem av DVD-forum og satser også på DVD-RAM. Denne DVD-ROM-leseren fra Toshiba er mer utbredt enn mange skulle tro. Creative bruker den nemlig i mange av sine DVD-kit.

Publisert

Toshiba SD-M1202 leveres i mange av Creatives Dxr2-kit. Andre kit inneholder Panasonic som vi ennå ikke har testet.

For deg som ønsker å spille DVD-filmer fra andre soner, er det Toshiba som gir deg færrest problemer. Denne DVD-ROM-leseren er helt sonefri. På Panasonic må du oppgradere til siste utgave av firmwaren først.

Husk at det ikke er nok at selve leseren er sonefri. I tillegg må sperren på avspillingsprogrammet omgås. Du kan lese mer om hvordan du omgår sonesperren i 2327">en egen artikkel.

Lynrask CD-ROM-leser

Siden DVD-ROM-platene fortsatt er sjeldne er det ytelsen på lesing av CD-ROM-plater som virkelig betyr noe. Toshiba er en ekte 32X CD-ROM-leser som leser alle typer CD-plater på full fart.

I grafen til høyre ser du en sammenligning med to andre DVD-ROM-lesere og Toshibas egen 36X CD-ROM-leser. Over 80% av platen er faktisk Toshibas DVD-ROM-leser den aller raskeste CD-ROM-leseren. Likevel er forskjellene mellom de tre beste helt marginale.

God DVD-ROM-leser

Toshiba leser DVD-ROM-platene med en hastighet på 2X ved starten og når toppfarten på 4,8X helt på slutten. Både Sony og Pioneer er raskere enn dette med en toppfart på henholdsvis 5X og 6X på slutten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.