Total Data 2003-09

Total Data stakk overraskende av med seieren i forrige runde, den gang hadde de blant annet oversiktens desidert største harddisk. Hva med septembertilbudet?

Publisert
Total Data 2003-09

For å si det med en gang; Total Data var litt forut sin tid, da de allerede i juni serverte kundene 160 GB harddisk og DVD-brenner på en PC til under ti lapper. Denne gangen er konkurransen definitivt blitt hardere.

Men Total Data leverer fortsatt varene. De kan blant annet by på oversiktens raskeste prosessor (sammen med Multicom), og PCen har både SerialATA- og RAID-kontroller, 4 USB 2.0-porter og en Firewire-port. Godt med tilkoblingsmuligheter altså. Dessuten har PCen like mye minne og like stor harddisk som de andre, og har dessuten DVD-brenner.

Også kommunikasjonsmuligheten er førsteklasses; PCen har nemlig både infrarød port, ISDN-kort/modem (enten eller) og kan kobles til nettverk med inntil 1 Gbit pr sekund i overføringshastighet!

Men med alt dette må det da være en hake eller to? Joda, det er det, hvis vi skal være pirkete. DVD-brenneren er en eldre modell, den er tregere enn de andre i oversikten. kabinettet er av den billige typen, uten at vi vil slakte det av den grunn. Minnet er ikke originalt, og til slutt må vi legge til at grafikkløsningen ikke er så kjapp som mange ønsker; spillentusiaster vil bli bedre tilfredsstilt dersom de velger PCen fra komplett.no eller PS Data.

Til slutt må vi trekke frem at Total Data har 2 års garanti, mot konkurrentenes 3. Du må dessuten betale frakten selv dersom du må reklamere på PCen, noe ingen av de andre forlanger.

Klikk her for tekniske detaljer, samt leverandørens argumenter for denne PCen.

Sammenligne

Klikk her for å sammenligne denne PCen mot de andre i oversikten

Tilbake til pristest-forsiden

Her er våre PC-valg denne måneden!

[Ugjyldig objekt (debatt)]

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer