Total Data 2003-09

Total Data stakk overraskende av med seieren i forrige runde, den gang hadde de blant annet oversiktens desidert største harddisk. Hva med septembertilbudet?

Publisert

For å si det med en gang; Total Data var litt forut sin tid, da de allerede i juni serverte kundene 160 GB harddisk og DVD-brenner på en PC til under ti lapper. Denne gangen er konkurransen definitivt blitt hardere.

Men Total Data leverer fortsatt varene. De kan blant annet by på oversiktens raskeste prosessor (sammen med Multicom), og PCen har både SerialATA- og RAID-kontroller, 4 USB 2.0-porter og en Firewire-port. Godt med tilkoblingsmuligheter altså. Dessuten har PCen like mye minne og like stor harddisk som de andre, og har dessuten DVD-brenner.

Også kommunikasjonsmuligheten er førsteklasses; PCen har nemlig både infrarød port, ISDN-kort/modem (enten eller) og kan kobles til nettverk med inntil 1 Gbit pr sekund i overføringshastighet!

Men med alt dette må det da være en hake eller to? Joda, det er det, hvis vi skal være pirkete. DVD-brenneren er en eldre modell, den er tregere enn de andre i oversikten. kabinettet er av den billige typen, uten at vi vil slakte det av den grunn. Minnet er ikke originalt, og til slutt må vi legge til at grafikkløsningen ikke er så kjapp som mange ønsker; spillentusiaster vil bli bedre tilfredsstilt dersom de velger PCen fra komplett.no eller PS Data.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer