Total Data 2003-10

Total Data fikk utmerkelsen "Beste PC-tilbud" før sommerferien, og er nå tilbake med nok et godt tilbud.

Publisert

Endringene fra forrige gang er synlige allerede fra utsiden, Total Data har valgt et oppsiktsvekkende kabinett, utstyrt med to USB-porter i fronten. Men også på andre områder skiller PCen fra Total Data seg fra de andre. Her får du for eksempel oversiktens største harddisk, en rask 160 GB-disk fra Samsung, og i motsetning til de fleste andre har denne leverandøren foretrukket Geforce-basert grafikkort med hele 256 MB minne, der de fleste andre har foretrukket kort med ATI Radeon 9600. FX 5600-brikken byr uansett på svært god 3D-ytelse, omtrent som Radeon 9600 i de fleste situasjoner.

PCen er utvilsomt av den kraftige sorten, har godt med utbyggingsmuligheter, blant annet både SerialATA og RAID-kontroller, samt 3 Firewire-porter. Den leveres også med både antivirusprogram, OpenOffice 1.03 (gratis alternativ til MS Office, men ikke siste versjon).

De små negative bemerkningene våre er først og fremst at DVD-brenneren er en eldre modell, den er tregere enn de andre i oversikten, og brenner kun +R(W)-plater, og ikke de billigere -R(W). Minnetypen i PCen er umerket, men det behøver ikke å slå negativt ut med hensyn til ytelse og stabilitet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer