Total Data 2003-10

Total Data fikk utmerkelsen "Beste PC-tilbud" før sommerferien, og er nå tilbake med nok et godt tilbud.

Publisert
Total Data 2003-10

Endringene fra forrige gang er synlige allerede fra utsiden, Total Data har valgt et oppsiktsvekkende kabinett, utstyrt med to USB-porter i fronten. Men også på andre områder skiller PCen fra Total Data seg fra de andre. Her får du for eksempel oversiktens største harddisk, en rask 160 GB-disk fra Samsung, og i motsetning til de fleste andre har denne leverandøren foretrukket Geforce-basert grafikkort med hele 256 MB minne, der de fleste andre har foretrukket kort med ATI Radeon 9600. FX 5600-brikken byr uansett på svært god 3D-ytelse, omtrent som Radeon 9600 i de fleste situasjoner.

PCen er utvilsomt av den kraftige sorten, har godt med utbyggingsmuligheter, blant annet både SerialATA og RAID-kontroller, samt 3 Firewire-porter. Den leveres også med både antivirusprogram, OpenOffice 1.03 (gratis alternativ til MS Office, men ikke siste versjon).

De små negative bemerkningene våre er først og fremst at DVD-brenneren er en eldre modell, den er tregere enn de andre i oversikten, og brenner kun +R(W)-plater, og ikke de billigere -R(W). Minnetypen i PCen er umerket, men det behøver ikke å slå negativt ut med hensyn til ytelse og stabilitet.

Til slutt må vi trekke frem at Total Data har 2 års garanti, mot konkurrentenes 3. Du må dessuten betale frakten selv dersom du må reklamere på PCen, noe ingen av de andre forlanger. Total Data tilbyr til gjengjeld å levere PCen til deg gratis dersom du kan forhåndsbetale eller betale med VISA/Mastercard. Bra!

Klikk her for tekniske detaljer, samt leverandørens argumenter for denne PCen.

Sammenligne

Klikk her for å sammenligne denne PCen mot de andre i oversikten

Tilbake til pristest-forsiden

Her er vårt PC-valg denne måneden!

[Ugjyldig objekt (debatt)]

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer