Total Data 2004-01

Total Data har en gang tidligere vunnet kåringen her på DinSide, men det begynner å bli en stund siden. Hvordan henger de med i januar 2004?

Publisert
Total Data 2004-01

Total Data byr denne gangen på en PC med et oppsiktsvekkende kantete kabinettdesign. På innsiden sitter et lite hovedkort med det meste integrert, inkludert grafikkbrikke. Prosessoren er litt tregere enn de andre i oversikten, men også Total Data byr på 19" skjerm, 512 MB minne, 120 GB harddisk og en DVD-brenner som tar både + og - formatene.

Dessuten får du med en fin programpakke som inkluderer antivirusprogram, og den gratis kontorpakken OpenOffice.org er forhåndsinstallert. Betaler du på forhånd sender Total Data PCen til deg fraktfritt. Bra!

Det mest negative ved denne PCen er grafikkdelen, som er svakere enn samtlige andre PCer i oversikten. Men også utbyggings- og oppgraderingsmulighetene er dessverre mer begrenset her enn hos de fleste andre. Vi merker oss også at du selv må dekke fraktkostnader dersom du finner det nødvendig å reklamere på PCen.

Pris uten skjerm: 6.490 kroner inkl mva.

Klikk her for tekniske detaljer, samt leverandørens argumenter for denne PCen.

Sammenligne

Klikk her for å sammenligne denne PCen mot de andre i oversikten

Tilbake til pristest-forsiden

Her er våre PC-valg i januar 2004!

[Ugjyldig objekt (debatt)]

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer