Total Data 2005-03

Denne leverandøren har vært med oss tidligere, og har fått prøve seg igjen. Er de verdig en plass i denne konkurransen?

Publisert

Litt spesiell design på denne PCen, den er blå og beige. Vi merker oss at den leveres med trådløst tastatur og mus, og det kan vi like.

Som eneste denne gangen, leverer Total Data en PC som er bygd på et hovedkort som ikke støtter PCI Express. Dette er et Socket 754-hovedkort, altså den første standarden for AMD Athlon 64-prosessorer. Brikkesettet heter K8T800 og kommer fra Via. En god løsning, men siden Socket 754 allerede er avløst av Socket 939, er ikke dette det mest fremtidsrettede valget.

Du får godt med USB-porter, men Firewire-port glimrer med sitt fravær, som på PCen fra PS Data.

Prosessoren er en AMD Athlon 64 3200+, som i de fleste andre tilbudene denne gangen. Dette er en meget kraftig prosessor som sørger for topp ytelse i nær sagt alle oppgaver den blir satt til å utføre. I tillegg er PCen utstyrt med 1 GB med arbeidsminne, så her kan du forvente at oppgavene blir løst på en effektiv måte.

Total Data kniper derimot inn litt igjen når det gjelder harddiskplass. Selv om 200 GB er romslig, byr de fleste på mer denne gangen. I denne jevne konkurransen blir slikt fort utslagsgivende. Du får naturligvis også med en tolags DVD-brenner, og diskettstasjon - om ikke annet enn for nostalgiens skyld.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer