Total Overdose

SPILLTEST: GTA-light eller Max Payne? Utviklerne av Total Overdose skjuler ikke sine inspirasjonskilder, men bruker dem med stor sjarm. Vi prøvekjører dette kule Mexico-eventyret!

Publisert
Sist oppdatert

Ikke alle spill kan beskyldes for å være originale. For eksempel Total Overdose, som låner fritt fra mange veletablerte titler i actionsjangeren. Samtidig føles det ikke som et plagiat, da utviklerne viser såpass mye humor og selvironi at vi kan ikke gjøre annet enn å glise.

For Total Overdose er faktisk et skikkelig morsomt spill. Historien er plassert i Mexico, og vi spiller den småkriminelle tvillingbroren til en narkoagent, som involveres i et spill mellom dopbaroner og gangstere. Også tematikken er tydelig farget av filmer som Desperado, og det flyter av tequila og kokain, sombrero-hatter og tykk, mexicansk aksent. Humoren er alltid tilstedevarende, selv om den er langt fra så skarp som Rockstars tunge ironisering over forskjellige tidsepoker.

Stemningen ivaretas også med et glimrende soundtrack som inneholder en rekke mexicanske hiphop- og rockegrupper.

Spillet foregår både til fots og i biler, og i ekte GTA-stil kan du kapre alle typer kjøretøy, kjøre rundt i byen og utføre oppdrag. Til fots-delene er imidlertid mye mer avanserte, med fokus på spesialbevegelser og oppgraderinger som gjør deg sterkere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer