Trackmania Nations Forever

I kveld blir du helten hos ungene. Garantert.

Publisert
Sist oppdatert

Lørdag er vanligvis dagen for litt helgemoro hos DinSide Data, men det er ikke hver dag det slippes noe som er gratis og SÅ bra som Trackmania Nations Forever.

Spillserien har etter hvert bygd seg opp kultstatus og vel så det - mye på grunn av det raske gameplayet, kreative baner og et skikkelig opplegg med rankinglister, community etc.

Se gratis TV på PCen – her er oppskriften

Det er veldig lett å bli hektet - løpene er som regel ganske korte, og selv det å spille mot sin egen skygge i kampen om å presse noen ekstra hundredeler ut av hver sving er svært engasjerende. Dog er det først og fremst å spille mot andre over Internett som gir de største svetteringene under armene. Det er til og med mulig å kjempe mot andre som et lag.

Trackmania Nations Forever ble sluppet torsdag og er oppfølgeren til Trackmania Nations, som vi skrev om for et års tid siden. Den nye utgaven kan skilte med 65 splitter nye baner og et nytt gigantisk station-miljø - Stadium "Forever".

Se traileren: http://www.trackmania.com/trailers/tmnf/

Men det stopper ikke der - med spillet får du også et verktøy for å lage nye baner, som du også ta med deg på nett og utfordre andre på, et videoredigeringsverktøy for å lage TrackMania-videoer og et verktøy for å designe bilen din slik du vil ha den.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer