Trådløs Internett-PalmPilot

Til neste år kommer en ny utgave av den populære, håndholdte datamaskinen PalmPilot. PalmPilot VII skal tilby langt bedre internett-muligheter enn konkurrentene.

Trådløs Internett-PalmPilot
Publisert

Produsenten 3Com har annonsert at deres Palm VII kommer med internett-tilkobling rett ut av esken. Det eneste du trenger å gjøre er å dra frem en antenne. En innebygd radio kobler seg opp mot Palm.Net, en dedikert nett-tjeneste for PalmPilot-brukere. Dette vil i utgangspunktet kun være tilgjengelig for amerikanske Palm-brukere, men produsentene planlegger å utbygge nettet globalt.

Web Clipping

Palm.Net er en tjeneste designet spesielt for PalmPilot-brukere, og skiller seg derfor ut fra web-surfing vi er vant til. En såkalt Web Clipping-metode skal skille ut de viktigste delene av websider for å spare strømforbruk og lagringsplass.

3Com har inngått avtaler med flere ledende nettsteder som skal skreddersy sider for Web Clipping. Slike sider skal inneholde mindre mengder av data og informasjon for å minske båndbredde-belastningen.

Flere funksjoner

I tillegg til Web Clipping skal PalmPilot VII også ha muligheten å sende og motta beskjeder til andre brukere, gjennom den såkalte iMessenger funksjonen.De allerede vanlige funksjonene som tidsplanlegger, adressebok o.l. er på plass, samt en radio som brukes til internett-tilkobling og vanlig radiolytting.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer