Trådløs kobler seg av

Jeg mister kontakten med internett veldig ofte, hva kan være problemet?

Publisert
Sist oppdatert

Hei, Jeg har en bærbar pc som jeg bruker et trådløst nettverk på. Jeg bruker en d-link trådløs ruter. (Jeg har hatt det i ca. er år nå, men det er i det siste jeg har fått de problemene). Jeg har et problem med den, det er at jeg mister internett veldig ofte. Jeg kan sitte på internett og plutselig er internett borte. Da må jeg ta ut kontaktene i modemet og i ruteren og sette de inn igjen.

Hva skyldes det?

MVH

Espen

Datadoktoren svarer

Hei

Hva det skyldes er vanskelig å svare på, og det eneste jeg kan gjøre er å foreslå at du går litt systematisk til verks for å finne ut hvor feilen ligger.

Du tar ut kontaktene i både ruter og modem, vi regner med at du mener strømkontaktene og at du dermed resetter apparatene.

Hvis du alltid gjør dette på begge apparatene vil du aldri kunne vite hvilket apparat det er feil på. Vi har selv opplevd at årsaken til stadige avbrudd skyldtes feil hos nettleverandøren etter at de oppjusterte hastigheten. Dermed ble vi liggende på grensen av hva kablene fram til oss kunne bære og dermed gikk nettet ned stadig vekk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer