Trådløs kule styrer PCen

Med den nye trådløse styrekulen som Selectech lanserer på Comdex, kan du vandre omkring og styre PCen fra over 12 meters avstand. Ikke minst nyttig med tanke på presentasjoner.

Publisert

Trådløse styrekuler (eng. trackball) er i seg selv ingen nyhet, men produktet ON-THE-BALL fra Selectech kan skilte med en spesielt lang rekkevidde på over 12 meter. Dessuten er en "vanlig" mus (se nedenfor) inkludert, og den har en svært rimelig pris på 50 dollar i USA.

Trådløse styrekuler er antagelig mest interessante for brukere som holder presentasjoner med hjelp av PC og projektor: Istedenfor å være bundet til PCen, kan du nå vandre omkring i salen. Dette gir både bedre kontakt med publikum, og gjør det enklere å kombinere presentasjonen med andre hjelpemidler som f.eks. en flip-over eller en vanlig tavle.

Også på kontoret eller hjemme kan det være praktisk å kunne styre PCen på avstand. Hva med å sjekke eposten fra sofaen eller sette i gang DVD-filmen uten å måtte reise deg opp?

Mottakermus

ON-THE-BALL leveres med en vanlig mus som tilkoples PCen med ledning. Det snedige med denne musen er at den samtidig fungerer som infrarød mottaker for den trådløse styrekulen.

I følge Selectech kreves det ingen form for drivere eller lignende – det er bare å plugge inn musen som vanlig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer