Test: Sony SRS-ZR7

Trådløs og fleksibel høyttaler fra Sony

Byr på god lyd og enkelt oppsett.

KOMPAKT OG GOD: Den er enkel å plassere, byr på mange tilkoblingsmuligheter og viktigst: Lyden er meget god. Foto: Bjørn Eirik Loftås
KOMPAKT OG GOD: Den er enkel å plassere, byr på mange tilkoblingsmuligheter og viktigst: Lyden er meget god. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Trådløse, aktive høyttalere har blitt svært populære de siste årene - enten det er snakk om enkle, batteridrevne Bluetooth-høyttalere til turbruk eller avanserte stueløsninger med mulighet for koblinger til flere rom.

Sentralt står naturligvis mobiltelefonen, som i løpet av få år har blitt våre digitale livs kontrollpanel. Det er her vi aksesserer musikken vår, uansett om man har den liggende på en PC i hjemmenettet, i nettskyen eller på telefonen, eller abonnerer på Spotify eller en av de mange andre strømmetjenestene.

Og skal du kjøpe deg et musikkanlegg i dag, gjelder det å finne et som er fleksibelt nok til at det ikke spiller noen rolle hvor musikken din ligger.

Kompakt og plasseringsvennlig

Sony SRS-ZR7 er et slikt musikkanlegg. I praksis er det snakk om en kompakt høyttaler med innebygd klasse D-forsterker, samt fire høyttalerelementer - inkludert to basselementer. Alt i en meget kompakt og plasseringsvennlig innpakning.

Høyttaleren kan brukes alene eller koblet sammen med flere, for eksempel i et stereooppsett eller i flere rom. Og via appen SongPal kan du enkelt velge inn-kilde og hvor musikken skal spilles.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer