Test: Sony SRS-ZR7

Trådløs og fleksibel høyttaler fra Sony

Byr på god lyd og enkelt oppsett.

KOMPAKT OG GOD: Den er enkel å plassere, byr på mange tilkoblingsmuligheter og viktigst: Lyden er meget god. Foto: Bjørn Eirik Loftås
KOMPAKT OG GOD: Den er enkel å plassere, byr på mange tilkoblingsmuligheter og viktigst: Lyden er meget god. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Trådløse, aktive høyttalere har blitt svært populære de siste årene - enten det er snakk om enkle, batteridrevne Bluetooth-høyttalere til turbruk eller avanserte stueløsninger med mulighet for koblinger til flere rom.

Sentralt står naturligvis mobiltelefonen, som i løpet av få år har blitt våre digitale livs kontrollpanel. Det er her vi aksesserer musikken vår, uansett om man har den liggende på en PC i hjemmenettet, i nettskyen eller på telefonen, eller abonnerer på Spotify eller en av de mange andre strømmetjenestene.

Og skal du kjøpe deg et musikkanlegg i dag, gjelder det å finne et som er fleksibelt nok til at det ikke spiller noen rolle hvor musikken din ligger.

Kompakt og plasseringsvennlig

Sony SRS-ZR7 er et slikt musikkanlegg. I praksis er det snakk om en kompakt høyttaler med innebygd klasse D-forsterker, samt fire høyttalerelementer - inkludert to basselementer. Alt i en meget kompakt og plasseringsvennlig innpakning.

Høyttaleren kan brukes alene eller koblet sammen med flere, for eksempel i et stereooppsett eller i flere rom. Og via appen SongPal kan du enkelt velge inn-kilde og hvor musikken skal spilles.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.