Trådløs overføring av skjermbilde?

Publisert
Sist oppdatert

Spørsmål:

Hei,

Jeg har bestilt meg ny pc med Windows media senter installert på. Denne skal jeg ha på et kontor. I stua har jeg stereoanlegg og flatskjerm tv, finnes det utstyr for å få skjermbildet og lyden overført trådløst til TV og stereoanlegg? Har sett på D-link sine bokser, men har aldri fått svar på om jeg kan få hele skjermbildet fra windows opp på den eller om jeg må bruke medfølgende software. Med hilsen John-Olav

Datadoktoren svarer:

Hei,

Det finnes bokser som overfører både et analogt videosignal og lyd trådløst, da henter du vanligvis signalet fra SCART-utgangen på apparatet som skal sende og kobler mottagerboksen til SCART-utgange på den andre trådløse boksen.

Kvaliteten på slike løsninger varierer, og de kan uansett ikke hamle opp med en digital kobling mellom PC og flatskjerm. KValitetsnivået er som på en typisk CRT-TV.

En MediaCenter PC er jo beregnet på å stå i stua og kobles direkte til flatskjerm-TV. Ideelt sett skulle du hatt en kontorPC på kontoret og en MedieCenter PC i stua.

Media Lounge-boksene fra D-link sender ikke live-TV, men tar i mot video, lyd og bilder fra en et medieserver-program som kjører på PCen. Den kan kjøres trådløst, men vi har fått klart best resultater med kablet nettverk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer