Trådløs skanner som ikke trenger PC

Liten og lett – lagrer bildefilene på minnekort.

Trådløs skanner som ikke trenger PC
Publisert
Sist oppdatert

Markedet for håndskannere inneholder én og annen godbit, og Sovos lille PS-410 har et lite ess i ermet som ikke er så vanlig for andre modeller.

Den er nemlig fullstendig trådløs. Skanneren drives av 2xAA-batterier og lagrer bildene direkte på microSD-kort.

Dermed trenger du ikke en gang å koble scanneren til en PC for å kunne se bildene du har skannet - minnekortet kan du dytte rett i en skriver (de fleste skrivere har støtte for minnekort nå til dags) for så å skrive de skannede bildene rett ut.

Selvsagt er det også mulig å overføre bildene til PC-en via USB-kabel, og medfølgende programvare er kompatibelt med Windows XP/Vista/7 og Mac OSX 10.4, som vi stusser litt på, siden det er noen år siden det var gjeldende versjon av OSX.

Samleside:

Skannere

PS-410 er 25cm bred, men bare 3cm høy og 3,2cm dyp. Vekt er oppgitt til 180 gram uten batteri, og 2xAA-batterier rekker til 180 skanninger.

Den kan skanne både fargebilder og sort/hvitt, med oppløsniger på henoldsvis 300dpi og 600dpi. I følge produsenten skanner den et A4-ark på 7-10 sekunder, og bildene lagres i JPEG-format.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer