Trådløs USB-hub

Vi elsker alt som gir oss færre kabler å holde styr på.

Trådløs USB-hub
Publisert
Sist oppdatert

Berlin, DinSide Data: Cideko er er selskap som er ukjent for de fleste av oss, men under årets IFA-messe var det mange som stoppet ved standen deres, takket være noen helt spesielle produkter.

Vi har allerede skrevet om dette trådløse tastaturet, men også deres Air Hub fanget vår oppmerksomhet. Dette er en USB-hub, med plass til fire enheter, der overføringen av signaler fra hub'en til datamaskinen skjer fullstendig trådløs.

Det betyr for eksempel at du kan koble PC-en til TV-en, og koble spillkontrollen til denne USB-hubben i stedet for direkte i PC-en. Dermed er snublekabler over gulvet historie. Rekkevidden er hele 50 meter, påstå Cideko.

Hub'en drives av fire vanlige AA-batterier, så det er virkelig en trådløs sak det er snakk om her. Du trenger i tillegg en liten USB-plugg som settes i PC-en, for at kommunikasjonen skal fungere.

Air Hub skal virke i alt fra Windows 98 til Windows 7, samt Mac og Linux, forteller den kinesiske representanten fra Cideko oss, som ikke var stødig nok på engelsk til at vi forstod verken pris eller tilgjengelighet. Vi skal i hvert fall ha en når den dukker opp i butikkene her hjemme.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer