Trådløst fra PC til TV og musikkanlegg

Har du PCen i et trangt arbeidsrom, men vil gjerne høre musikk og se bilder på mer egnede apparater i andre rom? Da er en trådløs Media Adapter tingen. Hva det er for noe kan du lese her, vi har testet.

Trådløst fra PC til TV og musikkanlegg
Publisert
Sist oppdatert

Mange produktutviklere har forsøkt å bygge bro mellom bruk av PC og TV, uten at dette har vært så vellykket. En viktig grunn til dette er at TV for de fleste er avkobling, mens bruk PC er "tilkobling". På PC produserer man eller søker aktivt etter innhold på nettet, og helheten er ikke er ferdig presentert som en serie hendelser, det er ikke en ferdig produksjon.

Men TVen er gjerne plassert i mer komfortable og sosiale omgivelser enn PCen, og egner seg derfor til å vise innhold, gjerne produsert på PC, for familie og venner. Spesielt gjelder dettte bilder fra digitalkamera, og musikk man har organisert på PCen i form av MP3-filer, kan være stas å få spilt over musikkanlegget. Problemet har vært å få koblet disse sammen. Det er her MediaAdepteret fra Linksys kommer inn.Selve enheten består av en boks med kontakter på baksiden og en antenne på toppen som håndterer nettverkssignalene etter 802.11b-standarden. Det følger med en fot, som gjør at den står støtt. Strøm kommer fra en ekstern strømforsyning.

Utgangene er stereo lyd på phonoplugger og video på koaks eller S-Video. Det er også en nettverkskontakt, som kan brukes for konfigurering eller i stedet for trådløst nett.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer