Trådløst lyd og bilde

Publisert
Sist oppdatert

Spørsmål:

Hei,

jeg lurer på om det fins noen måte å overføre trådløst lyd og bilde fra min bærbare data til TVen. Jeg har et vanlig 802.11 b nett hjemme og vil gjerne bruke dette for å overføre lyd og bilde. Jeg vet at det fins måter å overføre lyd trådløst på men dette krever gjerne å koble til en enhet til både TVen og dataen. Disse to enhetene ordner da med den trådløse overføringen, men jeg har jo allerede et trådløst nett så jeg vil sende fra min bærbare datamaskin til min TV uten noe ekstra hardware hos datamaskinen, hos TV må jeg da koble til en mottaker. Fins noe slik??

mvhMarkus

Datadoktoren svarer:

Hei,

Slike mediespillere for TV-tilkobling finnes, og vi har testet flere. De kobles til nettverket, trådløst eller kablet, og til TVen med SCART eller andre video/lydkontakter. Du installerer et serverprogram på de PCene som skal levere mediefilene, men styrer all avspilling av video, lyd og bilde med en fjernkontroll til mediespilleren

Her og her finner du omtaler av slike produkter, vi er i ferd med å teste flere.

Vær oppmerksom på at 802.11b ikke har kapasitet til å sende video i god kvalitet. Skal du ha høy kvalitet og stabilitet er det klart best med kablet nettverk, selv om det i en del tilfeller også fungerer på de nyeste raskeste trådløse nettverkene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer