Trådløst nytt fra Siemens

Fujitsu Siemens Computers lanserte flere nyheter, som alle baserer seg på trådløs nettverksteknologi. Men de er myntet på forskjellige bruksområder.

Trådløst nytt fra Siemens
Publisert
Sist oppdatert

To nye bærbare og et nytt aksesspunkt er blant nyhetene som ble lansert, og alle modellene har nye bruksområder sammenlignet med tidligere modeller.Den nye Lifebook T er en helt ny Tablet-PC, Amilo M er en ny Centrino-basert bærbar beregnet på hjemmebrukere og CONNECT2AIR AP-600RP sørger for å gi nettverkstilgang for alle bærbare, med WLAN basert på 802.11g som er bakoverkompatibel med 802.11b.

Lifebook T

Siemens har lang erfaring med tablet-PC i spesialutgaver beregnet på helt spesielle bruksområder innen dataregistrering, logistikk og administrasjon. Men etter at Microsoft utviklet sin standard for penn-basert betjening, har fokus skiftet til denne nye typen PCer.

Som andre TabletPCer fungerer Lifebook T som en vanlig bærbar, inntil du vrir skjermen rundt og slår den ned mot tastaturet med skjermsiden opp. Fra da av betjenes den med penn kombinert med gjenkjenning av håndskrift. Dette kan være svært praktisk når man har varierende arbeidsoppgaver, som inkluderer tradisjonell bruk samt avkryssing, registrering eller lignende typer datafangst.

Men det er også behagelig å bruke en slik PC privat, som bok eller til å surfe på nett, hvor man manøvrerer med knappene på skjermkanten i kombinasjon med pennen. Den lave vekten på 1,88 kg gjør den håndterlig i de fleste situasjoner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer