Trådløst og behagelig

Etterhvert har det kommet flere og flere trådløse tastaturer på markedet, med varierende kvalitet. Nå har Logitech kommet med sin løsning som ser lovende ut. Men har trådløse tastaturer noe for seg?

Trådløst og behagelig
Publisert

Vi har sett på ett trådløst tastatur tidligere i DinSide, men da dreide det seg om infrarød teknologi. Nå har Logitech valgt å bruke en helt annen, men ikke ukjent teknologi til sin løsning - radiobølger.

Løsningen er både enkel og genial. Du trenger hverken drivere eller annen programvare for å få det hele til å fungere, dette er ekte Plug&Play! Vi bare koblet til, og både tastaturet og musen var med. I tillegg slipper du å måtte passe på at det er klar bane mellom sender og mottaker. Vi plasserte mottakeren under skrivebordet sammen med PCen.

Pakken fra Logitech inneholder både tastatur, mus og batterier til begge deler. Radiobølgene fra enhetene går til en liten boks som kobles til PCens tastatur- og mus-porter. Rekkevidden er dessverre ikke på mer enn ca 2 til 3 meter, så de store utskeielsene blir det ikke.

Ekte europeisk

Hverken tastaturet eller musen er laget på noen spesielt ergonomisk måte. Tastaturet ser helt vanlig ut, bortsett fra at den har fått med seg tegnet for Euroen lekkert plassert på samme tast som bokstaven . Hvis du bruker Windows 98 har du den også, den er bare litt hemmelig. Hold "ALT-Gr"-tasten nede, og trykk på "e", vips så har du en euro!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.