Trådløst og ISDN

Publisert
Sist oppdatert

Hei,

Vi har planer om å opprette et trådløst nettverk hjemme og vi har ISDN.

Problemet mitt er følgende:

Det finnes x antall aksesspunkter for ADSL men veldig få for ISDN.Mulighetene vi har er å bruke en ISDN router for så å koble et aksesspunkt opp mot routeren.

Jeg har ringt rundt til over 10 forskjellige butikker, men ingen kan hjelpe meg med problemet, med mindre jeg må ut med en 3500 - 4000 NOK.

Finnes det noen bra løsninger på dette som ikke koster så enormt?Vårt bruk vil kun være bruk av internett og trenger defor ikke det beste av det beste.....

Datadoktoren svarer

Hei,

Det er bare å se i øynene at det ikke lenger er noen rivende utvikling i markedet for ISDN og Internett.

De løsningene som fremdeles finnes er derfor dyre og mer eller mindre ukurante, mens moderne enheter for ADSL/kabel osv. blir billigere og bedre hele tiden.

Selv om du ”bare” skal bruke dette til Internett, vil jeg tro at det ikke skal mye bruk til før det lønner seg å satse på en rimelig variant av ADSL. Dette får du helt ned til rundt 200 kr i måneden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer