Trådløst VGA?

Publisert
Sist oppdatert

Hei, Jeg vurderer å bygge meg en HTPC (Home Theater PC) som skal stå i stuen under TV'en. Det er ønskelig å ha koblet denne til både TV-skjermen og EN EKSTRA LCD SKJERM på kjøkkenet.

Finnes det noen måte å kunne overføre forbindelsen mellom HTPC'en i stua og til skjermen på kjøkkenet TRÅDLØST, eller må dette skje ved å strekke en skjermet kabel ? HilsenErik

Datadoktoren svarer

Hei,

Det er ingen enkel måte å sende et data-signal trådløst fra VGA-utgangen på PCen til VGA-inngangen på en skjerm. Det finnes noen slike bokser, men de er svært dyre. 999 dollar pluss frakt fra USA og moms på toppen – hva synes du om det?

Hvis LCD-skjermen har video-inngang, så kan du sende VGA til video trådløst, og det koster under 1500 kroner. Men kvaliteten blir selvsagt dårligere, siden vi snakker om å redusere PC-skjermbildet fra VGA til et TV-signal, som har langt dårligere oppløsning. Til video/TV vil det fungere bedre.

Så den rimeligste og kvalitetsmessig beste løsningen er å bruke en lang VGA-kabel, av god kvalitet.

Hilsen Datadoktoren

Les alle spørsmål og svar

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer