Traxdata CDR4120 PRO

Traxdata er en komplett leverandør av alt du trenger til CD-brenning. De leverer CD-brennere, SCSI-kort, programvare, etiketter og media. Britiske Traxdata produserer ikke CD-brennerne selv, men kjøper dem fra andre (OEM) og setter dem sammen med sine egne produkter. Trax er spesielt sterke på programvare for å brenne egen musikk.

Publisert

Traxdata CDR4120 PRO er en god CD-brenner. Den er faktisk identisk med vår "best i test" fra 883" target="_top">Teac. Traxdata har i tillegg lagt med litt ekstra utstyr som ikke er vanlig. Den leveres med SCSI-kabel, Y-kontakt for strømtilknytning, skruer og en skånsom penn du kan skrive på CD-R-platene med.

Denne CD-brenneren er enkel og grei å bruke. Du slipper å fikle med en caddy - det er bare å åpne skuffen og legge inn CDen. Det eneste vi savner, er støtte for CD-RW. Likevel er CD-RW-platene fortsatt så mye dyrere enn CD-R at det ikke er så kritisk om du må kaste en CD-R-plate etter å ha flyttet noen data fra ett sted til ett annet.

Som CD-ROM er CDR4120 PRO en ekte 12X-leser. Den leser med full hastighet fra start til slutt. Selv om den ikke kan skrive til CD-RW, har den ingen problemer med å lese dem. På starten holder den følge med de fleste 24X-lesere som ikke når full fart før på slutten.

Traxdata satser spesielt på programvare til musikk-produksjon og kopiering. Derfor er det ingen overraskelse at denne CD-brenneren er en av de raskeste på ripping med bare åtte og et halvt minutt på vår test-CD. Støtte for "disk-at-once", gjør at den kan skrive hele CDen i en omgang uten å slå av laseren. Det betyr at du kan bygge opp en musikk-CD av mange forskjellige lydfiler uten unødvendige mellomrom mellom melodiene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer