Tre DV-nyheter fra Canon

Canon har nettopp lansert sine nyeste DV-kameraer for hjemmebrukere. Med gode zoomegenskaper og slank design bør modellene appelere spesielt til nybegynnere.

Publisert
Sist oppdatert

MV700-serien, som de nye kameraene kalles, følger opp de tidligere MV600-modellene som ble lansert for ca. et år siden. Serien består av tre modeller - MV750i, MV700i og MV700. Samtlige har et tiltalende utseende med de myke og avrundede linjene som karakteriserer Canons rimelige modeller. Vekten er, i følge Canon, på 490 gram.

Tre DV-nyheter fra Canon


Kameraene er ikke bare kompakte og meget brukervennlige, men har også ganske gode funksjoner. Blant annet har de en dedikert DV-prosessor som brukes til å gjengi farger på mest mulig naturlig måte.

Bedre i mørket

De tre forskjellige modellene i serien skiller seg ved å blant annet ha forskjellige zoomnivåer. MV750i har hele 22x optisk zoom, som er mye for et kamera i denne prisklassen. MV700i og MV700 har 18x optisk zoom. MV750i har også et progressivt fotosystem, som betyr at kameraet kan knipse stillbilder samtidig som de tar opp video, og bildene lagres rett på minnekortet.

En gledelig nyhet er at MV750i har flere muligheter for opptak i mørket, som kalles SuperNightMode og Night+ Mode. Vi ser frem til å teste disse funksjonene i praksis.

Enda et pluss er at nye teknologier skal redusere motorstøyen, noe som Canon har slitt med tidligere.

Det følger med en god del programvare, og MV750i og 700i-modellene har innebygd analog/digital-konverter, som lar deg overføre gamle, analoge opptak til digitalt format.

Kameraene kommer i butikkene i februar/mars 2004, og prisantydningen er fra 5.299 kroner oppover. Vi kommer selvsagt tilbake med grundig test med en gang vi mottar testeksemplarer.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer