Tre glimrende ordleker

her er tre nettsider som får timene til å fly!

Publisert
Sist oppdatert

Hjernetrim er viktig i alle aldre, og disse tre norske gratistjenestene er minst like nyttige som avhengighetsdannende.

Ordspill.no

En av undertegnedes absolutte favoritter når jeg har litt tid til overs, er ordspill.no. Her kan du spille det populære brettspillet Scrabble mot andre brukere, og på mange forskjellige måter. Du kan for eksempel spille med tilfeldig plassering av dobbel- og trippel-feltene, med bare 6 minutter til rådighet, eller du kan velge å spille helt tradisjonelt med inntil én times varighet.

Ordspill.no har dessuten et ranking-system. Vinner du, får du høyere ranking (poeng), og taper du risikerer du å synke på rankingen. Klarer du å slå en som er mye høyere ranket enn deg, vanker det gjerne mange ekstrapoeng på deg.

Du kan dessuten chatte med motstanderen din underveis, og se ikke bort fra at du får deg en ny venn eller to i løpet av helgen :-)

Ta meg til ordspill.no.

Kryssord.no

Jepp, den gamle klassikeren klarer seg utmerket i den virtuelle nettverdenen på Kryssord.no. Du unngår dessuten både klussing og viskelær, og er du så kløktig at du klarer hele kryssordet, kan du sende det inn elektronisk og være med i trekningen om fine premier.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.