Tre gode Kinect-spill

I beit for julegaver? Her er tre forslag for deg med Xbox 360.

Tre gode Kinect-spill
Publisert
Sist oppdatert

Det å styre spillene med kroppen i stedet for den vanlige kontrolleren kan rett og slett være veldig morsomt, så har du en Xbox 360 i huset er sjansen stor for at Kinect-settet står på årets ønskeliste.

Test av Kinect får du her

Det store spørsmålet er selvsagt hvilke spill du bør kjøpe, og her er tre nye alternativer du bør merke deg.

Kinect: Disneyland Adventures

Disneyland Adventures skal i følge Microsoft gi deg mer enn 100 timers underholdning, og det stemmer godt med egne erfaringer. Spillet er nemlig så gigantisk at vi selv etter flere kvelder med spilling såvidt har skrapt i overflaten.

Spillet er bygd opp slik at du går gjennom fornøyelsesparken slik du ville gjort i den ekte parken. For de som allerede har vært der, vil sikkert det gi spillet en ekstra piff.

Spillet byr forøvrig på 20 velkjente attraksjoner, 100 eventyr, og underveis kan du samhandle med 40 kjente Disney-figurer, som for eksempel Mikke Mus, Snøhvit og Peter Pan. Hos mine unger var forøvrig høydepunktet å fly over Neverland.

Følger du den opplagte ruten blir du guidet underveis, men du kan også gå direkte til de attraksjonene du liker best - eller bare virre rundt på oppdagelsesferd. Det gir naturlig nok svært mange muligheter, men innebærer også en god prøving og feiling for de minste.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer