Tre nye Cyber-Shots fra Sony

Den karakteristiske formen lever videre i de nye Cyber-Shot-modellene fra Sony, men kamerahusene er enda mer kompakte. På innsiden er det flere gode nyheter.

Publisert
Sist oppdatert

To av de tre nye modellene, DSC-P10 og DSC-P92, er begge utstyrt med en bildebrikke på 5 megapiksler, men henvender seg til forskjellige brukere. Sistnevnte skal i følge Sony være spesielt brukervennlig, og være et ekte "pek og klikk"-kamera for nybegynnere inne digital fotografering. DSC-P10 henvender seg til et mer krevende publikum, blant annet med live histogram og mange flere manuelle innstillinger.

Den siste modellen, DSC-P8, er stort sett identisk med DSC-P10, men tar bilder med lavere oppløsning (3,1 megapiksler).

Kameraene skal i følge Sony inneholde en rekke forbedringer i forhold til å ta gode bilder i vanskelige lysforhold, blant annet ved hjelp av et større utvalg av forhåndsprogrammerte innstillinger (scenes), og avansert lysmåling.

Høykvalitets video

En spesiell egenskap med de nye kameraene er den såkalte MPEG Movie VX-funksjonen, som muliggjør opptak i VGA-format (640 x480 punkter). Med de nye 1 GB MemoryStick Pro-minnekortene kan du få plass til 44 minutter med høyoppløselig video. Tidliger har også Fujifilm lansert et kamera med lignende egenskaper. Dermed kan det se ut som om videokameraet og stillbildekameraet er kommet enda et steg nærmere en sammensmelting.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer