Microsoft annonserer Windows 10 Fall Creators Update

Tre ting vi gleder oss til i neste store Windows 10-oppdatering

Blir tilgjengelig gratis til alle Windows 10-brukere i høst.

NY DESIGN: I høst vil flere av standard-appene i Windows 10 få ny design, deriblant Foto. Men Microsoft har også noen flere godbiter på lur i høstens store oppdatering. Skjermdump: YouTube/Computer Clan
NY DESIGN: I høst vil flere av standard-appene i Windows 10 få ny design, deriblant Foto. Men Microsoft har også noen flere godbiter på lur i høstens store oppdatering. Skjermdump: YouTube/Computer Clan Vis mer
Publisert

I disse dager rulles Windows 10 Creators Update ut på millioner av PC-er verden over. Den store oppdateringen inneholder en del spennende nyheter, men Microsoft hviler ikke på laurbærene - allerede i september skal selskapet være klare med neste store oppdatering. Den har fått navnet Windows 10 Fall Creators Update, og kan ses på som en del to av oppdateringen som nå rulles ut.

Listen over nyheter er foreløpig ikke komplett, men Microsoft har lettet litt på sløret. Det er spesielt tre nyheter vi gleder oss spesielt til.

#1: OneDrive Files On-Demand

Dette er egentlig en relansering av en funksjon som kom med Windows 8.1, som gir deg direkte tilgang i Utforsker til filer du har lagret på nettskytjenesten OneDrive. Det er først når du åpner en fil at den lastes ned til PC-en din.

Den store fordelen med dette er at behovet for lokal lagringsplass er liten. Du kan enkelt få direkte tilgang til flere terabytes i nettskyen, selv om du bare har noen få gigagytes ledig plass på PC-en din.

Det er også en trygghet knyttet til dette - filer som ikke ligger lokalt havner ikke på avveie hvis for eksempel PC-en blir stjålet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer