Tribes 2

For de som har spilt det første Tribes-spillet, blir dette et hyggelig gjensyn. For nybegynnere kan det imidlertid bli noe vanskelig. Vi tester den massive oppfølgeren til et av de beste lagspillene noensinne.

Publisert

Det originale Tribes-spillet var kanskje ikke historiens mestselgende spill, men skapte en bevegelse på nettet med sine intrikate strategier og nyskapende lagspill. Fansen av Tribes har ventet lenge på en oppfølger, og nå er den her.

Tribes 2 er i bunn og i grunn en kjempeoppgradering av det første spillet. Vi får nye brett, våpen, fartøy og nye spillmoduser, men essensen av spillet er den samme. Den kan også oppsummeres i ett ord: samarbeid.

Tribes 2 er et utpreget flerspillerspill, selv om det finnes noen enkeltspillermuligheter. Disse er rettet først og fremst mot nybegynnere, og innebærer opplæring i spillets detaljer. Vi anbefaler at alle som ikke er kjent med spillet fra før går gjennom disse oppdragene, fordi Tribes 2 utvilsomt krever mye tålmodighet. Det er videre også mulig å sette opp spill med datastyrte motstandere (bots). Det er morsomt nok, men kan ikke måle seg med ekte, menneskelige spillere du treffer på nettet.

Mye å passe på

Når du setter opp din spiller, kan du velge mellom flere forskjellige kombinasjoner av utseende, og ikke minst utstyr. Du kan velge mellom tre forskjellige klasser: Scout, Assault eller Juggernaut. Ditt valg avgjør hvor bevegelig du er, hvor mange våpen du kan bære og om du kan styre diverse fartøy.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer