Tribes: Vengeance

Tribes-serien er tilbake for tredje gang, og nyhetene er mange. Nå kan du spille en full singleplayer-kampanje, og online-delen er hektisk som vanlig. Les vår anmeldelse!

Publisert
Sist oppdatert

Tribes-spillene har kanskje litt underdog-status i forhold til de mer profilerte online-titlene som Battlefield-serien og Unreal Tournament. Det kan vi for så vidt skjønne - Tribes er hakket mer avansert og komplisert enn disse, og krever litt mer tilvenning. Men investerer du litt tid, får du en kjempespennende opplevelse.

For første gang i Tribes-historien har spillet også fått en ordentlig enkeltspillermodus. Den har en gjennomført bakgrunnshistorie og mange brett å kjempe seg gjennom, og fungerer på mange måter som en utstrakt opplæring som gjør deg vant med spillets finesser.

Ikke bare på nett

Enkeltspillerdelen handler om de forskjellige fraksjonene i Tribes-universet, og forteller en historie om spenningene mellom disse fra forskjellige synspunkter og i forskjellige tidsepoker. Vi skal ikke avsløre for mye om hva som foregår, men for Tribes-entusiaster er dette garantert spennende stoff, som forklarer mye om bakgrunnen til konfliktene.

Enkeltspillerdelen er relativt lang, godt designet og involverende. Målene varierer mellom defensive oppdrag, svære arena-kamper, kappkjøring med jeep-aktige biler, infiltrasjoner og sniking.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.