Tribes: Vengeance

Tribes-serien er tilbake for tredje gang, og nyhetene er mange. Nå kan du spille en full singleplayer-kampanje, og online-delen er hektisk som vanlig. Les vår anmeldelse!

Publisert
Sist oppdatert

Tribes-spillene har kanskje litt underdog-status i forhold til de mer profilerte online-titlene som Battlefield-serien og Unreal Tournament. Det kan vi for så vidt skjønne - Tribes er hakket mer avansert og komplisert enn disse, og krever litt mer tilvenning. Men investerer du litt tid, får du en kjempespennende opplevelse.

For første gang i Tribes-historien har spillet også fått en ordentlig enkeltspillermodus. Den har en gjennomført bakgrunnshistorie og mange brett å kjempe seg gjennom, og fungerer på mange måter som en utstrakt opplæring som gjør deg vant med spillets finesser.

Ikke bare på nett

Enkeltspillerdelen handler om de forskjellige fraksjonene i Tribes-universet, og forteller en historie om spenningene mellom disse fra forskjellige synspunkter og i forskjellige tidsepoker. Vi skal ikke avsløre for mye om hva som foregår, men for Tribes-entusiaster er dette garantert spennende stoff, som forklarer mye om bakgrunnen til konfliktene.

Enkeltspillerdelen er relativt lang, godt designet og involverende. Målene varierer mellom defensive oppdrag, svære arena-kamper, kappkjøring med jeep-aktige biler, infiltrasjoner og sniking.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer