Trippeltest: Ultrazoomkameraer

Vi skal teste tre modeller. Du er med på å bestemme hvilke.

Trippeltest: Ultrazoomkameraer
Publisert
Sist oppdatert

Skal du ha nytt kamera er det en jungel av modeller å velge blant.

Et typisk kompaktkamera har begrenset med optikk, men er til gjengjeld lett å putte i lomma. Speilreflekskameraet har derimot langt flere muligheter, men både koster og veier deretter; spesielt hvis du må ha med ekstra objektiver som passer til ulike situasjoner.

Symbiosen er et ultrazoomkamera som størrelsesmessig ofte er mindre enn et speilreflekskamera, men som har optiske egenskaper som ville ha kostet mangfoldige tusenlapper om du skulle kjøpt tilsvarende for speilrefleks.

Vi har tenkt til å teste tre av dem, og du kan være med på å bestemme hvilke vi skal teste.

Kriterier

Gangen i DinSides trippeltest er som følger: Vi setter opp kriterier som produktene må oppfylle og lister deretter opp aktuelle modeller som oppfyller disse kriteriene.

Deretter ber vi leserne om å stemme over hvilke produkter vi skal ta inn til test (noe vi gjør i denne artikkelen), hvorpå vi henter inn testeksemplarer og kårer det beste kjøpet blant de tre modellene.

Ultrazoomkameraene vi ønsker å teste denne gangen må oppfylle følgende kriterier:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer