Tron-spillet snart i butikkene

Det etterlengtede PC-spillet Tron 2.0 er endelig ferdig, og dukker opp i butikkene i august. Vi tar en titt på denne høyst originale tittelen.

Publisert
Sist oppdatert

Husker du Tron, filmen som i 1982 overrasket med sine flotte spesialeffekter og interessant historie? Vi ble med programmeren Kevin Flynn på innsiden av en datamaskin, der han utkjempet et slag mot slemme programmer i en digital verden. Filmen inneholder mange klassiske sekvenser, og er en favoritt blant datanerdene.

For et par år siden annonserte Monolith at de var i gang med å utvikle Tron 2.0, en slags oppfølger til filmen som foregår 20 år senere. Denne gangen er det altså ikke en film, men et dataspill, og vi har sett frem til det helt fra det ble annonsert.

Tron 2.0 handler om sønnen til Alan Bradley (en av hovedpersonene i filmen). Unge Jet Bradley havner i dataverdenen for å redde sin far, som har blitt kidnappet av et firma som er ute etter hans teknologier. Spillet foregår i førstepersonsperspektiv, og inneholder en solid blanding av action og gåter.

Det mest oppsiktsvekkende med Tron 2.0 er det høyt styliserte utseendet, dominert av rette linjer, skarpe kanter og neonfarger. Det er slik skaperne av Tron ser for seg den digitale verdenen.

Jet Bradley får kun fire våpen til disposisjon, men samtlige kan oppgraderes med ny funksjonalitet. Disse nye funksjonene kan brukes enten i defensive eller offensive situasjoner, og noen oppgraderinger er nøytrale og lar deg for eksempel se hvor mye du har skadet dine motstandere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer