True Crime: GTA i LA

Los Angeles (DinSide Data): Nok en Grand Theft Auto etterligning? Ved første øyekast kanskje, men True Crime: Streets of LA er mer enn det. Vi titter på dette lovende actionspillet.

Publisert
Sist oppdatert


Det er ikke lett å skille seg ut i dagens spillmarked, og et spill som True Crime kan raskt bli et offer for uttalige sammenligninger med titler som Grand Theft Auto, Getaway eller Mafia. Men skinnet kan bedra - ut fra det vi ble presentert på E3-messen har True Crime det som trengs for å bli en hit.

Det finnes selvsagt ikke et bedre sted å vise et slikt spill på enn E3-messen - den foregår tross alt i Los Angeles, og det er de samme gatene du får muligheten til å kjøre rundt i på din TV-skjerm. Utviklerne Luxoflux har basert seg på GPS-data, og laget en svært nøyaktig kopi av metropolen. Vi fikk kjøre litt rundt, og det ser meget imponerende ut. Etter å ha vært på E3 fire år på rad begynner vi å bli ganske kjent rundt om i byen, vi kjente igjen en god del landmerker og gater i spillet.

Selv Snoop Dogg kom for å se på True Crime
Selv Snoop Dogg kom for å se på True Crime Vis mer


Tøff virkelighet

Helten i True Crime er en politimann i sivil, og dine oppdrag går ut på å bekjempe mafiaen, samt stoppe tilfeldige forbrytelser. Mafia-historien er spillets kjerne, men du vil ofte komme bort i forbrytelser som ikke er relatert til selve historien, og som også må stanses.

Du vil få muligheten til å benytte deg av en lang rekke kjøretøy, men mye av spillet foregår faktisk til fots. True Crime er nemlig delt opp i tre segmenter - kjøredelen, skytedelen og slåssedelen. Når du ikke sitter i en bil, kan du bruke tunge våpen for å rense byen for kriminelle elementer. Du kan faktisk bruke to våpen samtidig, og de trenger ikke å være av samme type. Det er også blitt implementert Max Payne-aktige Bullet Time-effekter. Til slutt kan du også slåss uten våpen, og Luxoflux har bygget et temmelig solid slåssemotor. Det er mange knep og angrepskombinasjoner du kan bruke, og det ser faktisk meget bra ut.

Disse elementene henger sammen og det virker som om spillflyten ikke blir forstyrret uansett om du går til fots eller kjører bil.

True Crime: GTA i LA


True Crime har en åpen oppbygning, selv om det er spesifike oppdrag du må utføre er det som regel lite tidspress, og du kan ta deg tid til å kjøre rundt og utforske byen.

I følge produsentene er spillet så å si ferdig, og det er ikke mye som gjenstår før det kan slippes på markedet. Det ser spennende ut, og vi gleder oss til å få testet spillet. Om ikke annet, er det helt sikker kult å kunne kjøre rundt i Los Angeles mens man venter på neste E3-messe!

Spillet kommer til XBox, PS2 og GameCube.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer