True Crime: GTA i LA

Los Angeles (DinSide Data): Nok en Grand Theft Auto etterligning? Ved første øyekast kanskje, men True Crime: Streets of LA er mer enn det. Vi titter på dette lovende actionspillet.

Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke lett å skille seg ut i dagens spillmarked, og et spill som True Crime kan raskt bli et offer for uttalige sammenligninger med titler som Grand Theft Auto, Getaway eller Mafia. Men skinnet kan bedra - ut fra det vi ble presentert på E3-messen har True Crime det som trengs for å bli en hit.

Det finnes selvsagt ikke et bedre sted å vise et slikt spill på enn E3-messen - den foregår tross alt i Los Angeles, og det er de samme gatene du får muligheten til å kjøre rundt i på din TV-skjerm. Utviklerne Luxoflux har basert seg på GPS-data, og laget en svært nøyaktig kopi av metropolen. Vi fikk kjøre litt rundt, og det ser meget imponerende ut. Etter å ha vært på E3 fire år på rad begynner vi å bli ganske kjent rundt om i byen, vi kjente igjen en god del landmerker og gater i spillet.

Tøff virkelighet

Helten i True Crime er en politimann i sivil, og dine oppdrag går ut på å bekjempe mafiaen, samt stoppe tilfeldige forbrytelser. Mafia-historien er spillets kjerne, men du vil ofte komme bort i forbrytelser som ikke er relatert til selve historien, og som også må stanses.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer