True Crime: Streets of LA

Som en krysning av Dirty Harry og John McClane får du boltre deg i 400 kvadratkilometer stor Los Angeles-kopi. Spillet er bra, men har en god del mangler.

Publisert
Sist oppdatert

Det er lett å avskrive True Crime som en billig kopi av Grand Theft Auto, men sannheten er at med sin langt mer seriøse og brutale tone ligner spillet mer på fjorårets The Getaway til PlayStation 2. Dessuten er spillbarheten på mange måter helt forskjellig - og det er klart at utviklerne Luxoflux har bruk mye tid og krefter på spillet. GTA-kopi er det definitivt ikke, men det er heller ikke spillet som kommer til å vippe Rockstars mesterverk av tronen.

True Crime forteller historien om den harde politimannen Nick Kang. Han har blitt suspendert fra LAPD, men får tilbake jobben og blir flyttet til EOD-avdelingen for å jobbe med en spesiell sak, som krever Nicks ferdigheter.

Usympatisk purk

Nick Kang har en garvet personlighet, ikke helt ulik Harry Callahan eller et uttall andre TV-politifolk. Han er ikke akkurat lett å like, men siden historien i True Crime allerede er full av klisjeer, blir vi egentlig ikke plaget av hans frekke replikker. Det meste av det som foregår i spillet er hentet rett fra typiske actionfilmer, så ikke forvent deg noen revolusjonerende historie. Men på den annen side er det alltid hyggelig å spille spill med ordentlig, voksen tematikk, og selv om historien er uoriginal er den relativt fengende.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer