Trust 120V - trådløs TV-overføring

Med løsningen 120V kan du overføre lyd og bilde fra f. eks PC, video, satellittmottaker, DVD-spiller etc til en TV hvor som helst i huset - trådløst. Dette måtte vi prøve, men med en litt annen vri.

Publisert
Sist oppdatert

Det er førjulstid, og nettbutikkene kjører spesialtilbud "bak kalenderlukene" hver dag fram mot jul. Enkelte av tilbudene er oppsiktsvekkende, som for eksempel dagens luke hos nettbutikken PS.no. Her kan du få en trådløs overføringsløsning for TV til 99 kroner. Vi har tidligere testet dette produktet, som har vært på markedet i flere år, og testen får du i sin helhet her:

Vårt case

Vi har utstyrt hjemme-PCen med TV-kort, men har måttet nøye oss med signalene fra en vanlig UHF-antenne, og kanalene TV2 og NRK1. I stuen i første etasje har vi derimot en parabol-tuner og tilgang til over 40 TV-kanaler.

For at disse kanalene skulle bli tilgjengelig på PCen, med muligheter for blant annet digitale opptak, hadde vi sett for oss både kabelstrekk og en ny tuner - noe som i utgangspunktet var uaktuelt

Kabelfri løsning

Vi ble derfor nysgjerrig på den rimelige 120V-løsningen fra Trust. Dette er et sett som består av en transceiver og en mottakerboks, for trådløs overføring av lyd og bilde mellom AV-enheter.

All kommunikasjon foregår i det populære 2,4 GHz-området. I prinsippet skulle det da være mulig å overføre lyd og bilde fra parabol-tuneren til TV-kortet i PCen, og dermed skulle kabelproblematikken være løst.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer