Trust med USB 2.0-webkamera

Trust lanserer det første webkameraet som kommuniserer via USB2.0 HiSpeed, som klarer å formidle inntil 30 bilder pr sekund med en oppløsning på inntil 640x480 piksler.

Publisert
Sist oppdatert

Høyhastighetsprodukter tilpasset USB2.0-standarden dukker nå opp på løpende bånd. I forhold til USB 1.1 klarer USB 2.0 (HiSpeed) å overføre langt mer data pr sekund, faktisk hele 40 ganger mer (480 MBit pr sekund). USB 2.0-porter er standardutstyr på nye PCer, har du en eldre PC kan du oppgradere til USB2.0 ved hjelp av et PCI-kort til noen få hundrelapper.

For brede bånd

Trust er nå først ute med et webkamera som benytter seg av fordelene som ligger i USB 2.0-grensesnittet. Dermed er det duket for høyere oppløsning og flere bilder pr sekund enn hva som var mulig over USB 1.1. Trust SpaceC@m, som er navnet på produktet, støtter oppløsninger på inntil 640 x 480 piksler og 30 bilder pr sekund, men for å dra nytte av dette kreves bredbånd eller andre høyhastighets nettverksløsninger. I følge Trust skal produktet også egne seg for videoopptak i sanntid.

Webkameraet har også en snapshot-knapp for å lage et stillbilde i JPG-format. Kameraet har justerbar fokus og automatisk hvitbalanse. Med i pakken følger nødvendige kabler, stativ og programvare for videoredigering.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer